Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Verjaardag

De mooiste locatie voor
een bijzonder verjaardagsfeest

Word je binnenkort weer een jaartje wijzer? Dat moet gevierd worden! En de uitgelezen locatie voor een uniek verjaardagsfeest is ongetwijfeld onze feestzaal. Jij beslist over het concept, van decoratie tot catering, en wij doen al het mogelijke om van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke ervaring te maken.

Een gepersonaliseerde zaal voor je verjaardag

Diverse decoratiemogelijkheden

Uiteraard moet de locatie voor je verjaardagsfeest helemaal bij jou passen. Daarom krijg je bij De Koolputten de gelegenheid om zelf een concept voor te stellen dat past binnen onze mogelijkheden. Indien gewenst zorgen wij voor de uitvoering ervan of neem jij de volledige organisatie voor jou.

Verjaardag
Verjaardag

Catering
die naar meer smaakt

Neem je De Koolputten als locatie voor je verjaardagsfeest, dan kan je beroep doen op onze talentvolle chef en ons gedreven personeel voor de ontvangst, catering en begeleiding ervan. De verschillende mogelijkheden op een rijtje:

  • receptie
  • diner
  • buffet
  • walking dinner
  • lunch

Onze catering ligt in het verlengde van de heerlijke gerechten die je in ons restaurant proeft. We serveren jou en je gasten lekker eten op topniveau, tegen een betaalbare prijs. Ons keukenteam doet zijn uiterste best om buitengewone gerechten, hapjes en drank te serveren die er net als kunstwerkjes uitzien en die producten van topkwaliteit bevatten. Hét moment om de meest verrassende smaakcombinaties te ontdekken dus.

Onze historische locatie

Onze verbluffende site zelf tilt je verjaardagsfeest, huwelijksfeest of babyborrel naar een hoger niveau. We bevinden ons op een historische plek waar vroeger steenkool verhandeld werd. Ze ademt nog steeds de authenticiteit uit van toen, maar werd heel modern heropgebouwd. Intussen hebben we er een gastronomisch restaurant, luxueuze B&B, inspirerende expositieruimte en ruime eventlocatie gevestigd.

Verjaardag

Wat De Koolputten je nog meer te bieden heeft?

  • Overnachten kan in onze tweepersoonskamers en familiekamers in onze B&B.
  • Bij goed weer vier je je verjaardag op ons zonnig terras, met zicht op de groene natuur.
  • We zijn vlot bereikbaar, gelegen langs de E17 en hebben een gratis, ruime privé parking.
  • Kunstliefhebbers onder je gasten? Neem gratis een kijkje in onze tentoonstellingsruimte.
Verjaardag

Onze stijlvolle locatie voor jouw verjaardagsfeest?

Vraag gratis een prijsofferte aan.

Contacteer ons

{title}