MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.
Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59
4 – GANGEN LUNCH
(Enkel woensdag -, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
DEGUSTATIE MENU
Van 8 augustus tot en met 22 september 2024
woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
GAMBERO ROSSO “ESCABECHE”
tomaat – watermeloen – gefermenteerde stekelbes
EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 15
*LOTTE “TOM KHA KAI”
seroundeng – Zeeuwse mossel – pandan
**LANGOUSTINE “NOORWEGEN”
zwezerik – romanesco – beurre noisette
*** TARBOT “NOORDZEE”
zeekat – dashi – lamsoor
****WAGYU “A5 KAGOSHIMA”
barigoule – zwarte look – merg
HOEVEKIP “LICQUES”
zucchini – zomertruffel – Old groendal
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8
MENU PUUR VEGGIE
Van 8 augustus tot 22 juli
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
TOMAAT “ESCABECHE”
watermeloen – burrata – gefermenteerde stekelbes
*SUCRINE “GEBRAND”
pinda – spitskool – pandan
**BLOEMKOOL “COUSCOUS”
beurre noisette – romanesco – hazelnoot
***GROENE ASPERGE “BBQ”
prei – lamsoor – polenta
****ARTISJOK “BARIGOULE”
venkel – zwarte look – jonge wortel
ZOMERTRUFFEL “ALBA”
zucchini – risotto – ricotta
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8
MENU À LA CARTE
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)
PALING “IN’T GROEN” 31
boekweit – myoga – dasje
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 32
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei
AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 33
piquillo – citroen
TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32
Royal Belgian Caviar “Oscietra”
KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zomertruffel
SIGNATURE DISH
WILDE TARBOT “OP DE GRAAT” 54
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés
KABELJAUW “NOORWEGEN” 48
Zeeuwse mossel – vissoep – lamsoor
ZEETONG “MEUNIÈRE”. (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaks
WAGUY “A5 KAGOSHIMA” 95
soba noedels – furikale – Japanse bouillon
OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 52
sucrine – handgesneden friet – choron
———–
CITROEN “AMALFI” 17
pistache – mascarpone – merengue
COUPE COLONEL 16
citrus – wodka
DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 16
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room
CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN” 18
rode bes – dulche de leche – limoen
KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18
Verwen jezelf!
Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.