MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.
Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59
4 – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
DEGUSTATIE MENU
Van 19 september tot 13 oktober 2024
donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
COQUILLE “CRUDO”
coraille – gegrilde zeekomkommer – kombu
EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 15
*OESTER “IRISCH MÒR”
shiso – gerookte Oosterschelde paling – umeboshi
**LANGOUSTINE “NOORWEGEN”
zwezerik – romanesco – beurre noisette
*** SPAGHETTI “ALLA BOTTARGA”
trompet de la mort – kaviaarboter
****WAGYU “A5 KAGOSHIMA”
barigoule – zwarte look – merg
WILDE EEND “DIERENDONCK”
warmoes – foie de canard – vin jaune
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9
MENU PUUR VEGGIE
Van 19 september tot 13 oktober 2024
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
RED MEAT RADISH “CARPACCIO”
gefermenteerde stekelbes – kombu – zwarte look
*RODE BIET “GEPOFT”
shiso – umeboshi – kers
**BLOEMKOOL “GELAKT”
beurre noisette – romanesco – hazelnoot
***SPAGHETTI “AL FUNGHI”
algenparels
****ZWARTE TRUFFEL “ALBA”
schorseneer – comté – boerenkool
BUTTERNUT “GNOCCHI”
salie – salsa verde – pecorino
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9
MENU À LA CARTE
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)
PALING “IN’T GROEN” 26
boekweit – myoga – dasje
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 32
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei
AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 19
piquillo – citroen
TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32
Royal Belgian Caviar “Oscietra”
KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zomertruffel
SIGNATURE DISH
WILDE TARBOT “OP DE GRAAT” 52
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés
KABELJAUW “NOORWEGEN” 46
Zeeuwse mossel – vissoep – lamsoor
ZEETONG “MEUNIÈRE”. (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaks
WAGUY “A5 KAGOSHIMA” 95
soba noedels – furikale – Japanse bouillon
OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 49
sucrine – handgesneden friet – choron
———–
CITROEN “AMALFI” 17
pistache – mascarpone – merengue
COUPE COLONEL 16
citrus – wodka
DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 16
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room
CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN” 18
rode bes – dulche de leche – limoen
KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18
Verwen jezelf!
Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.