Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59

4  – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72

Klik hier voor het lunchmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.

 

DEGUSTATIE MENU
Van 22 februari tot en met 7 april 2024

donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

PLATTE OESTER “ZEELAND 6/0”
codium – wasabi

LOTTE “AU POIVRE VERT”
guanciale – savooi – pastinaak

**PASTA “AL TARTUFO”
zwarte truffel – morille – pecorino

***HOPSCHEUTEN “TEMMERMAN”
hoeve ei – Royal Belgian Caviar “Oscietra” – verjus

****LANGOUSTINE XL “GUILVINEC”
Nuu miso – prei – dashi

DUIF “ANJOU”
polenta – foie de canard – hooi

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

HUKAMBI 53% “BRAZIL”
banaan – passievrucht – pandan

 

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8

 

 MENU PUUR VEGGIE

Van 22 februari tot en met 7 april 2024
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

BATAAT
dille – hazelnoot – wasabi

*ROSCOFF UI
pastinaak – aardpeer – savooi

**PASTA “AL TARTUFO”
zwarte truffel – morille – pecorino

***HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN”
hoeve ei – verjus

****PREI
Nuu miso – sesam – kikkererwt

GNOCCHI
oesterzwam – hooi – knolselder

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

HUKAMBI 53% “BRAZIL”
banaan – passievrucht – pandan

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8

 

MENU À LA CARTE

(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN”   36 I 58
hoeve ei – handgepelde garnaal – verjus

LANGOUSTINE “TARTAAR”  44
Royal Belgian Caviar “OSCIETRA”

AMBACHTELIJKE ZEEBRUGSE GARNAALKROKET (100% handgepeld)  29
piquillo

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD”  42
Irish Mòr – Royal Belgian Caviar “Oscietra”

KALF “HARTZWEZERIK”  41
wintertruffel – knolselder

 

SIGNATURE DISH 

 

WILDE TARBOT “OP DE GRAAT”     58
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés

ZEEBRUGSE VISSOEP “FAMILIERECEPT”     62
verse vis – schaal- en schelpdieren
Royal Belgian Caviar  “OSCIETRA“

ZEETONG “MEUNIÈRE”.    (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – tartaar

WAGUY “A5 KAGOSHIMA”   95
soba noedels – yoga – Japanse bouillon

OEDSLACH “BY DIERENDONCK”     58
sucrine – handgesneden friet – choron

———–

HUKAMBI 53% “BRAZIL”   18
banana – passievrucht – pandan

COUPE COLONEL     15
citrus – wodka

DAME BLANCHE “A LA MINUTE”    17
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room

CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN”     18
rode bes – dulche de leche – limoen

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}