MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.
2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59
4 – GANGEN LUNCH
(Enkel woensdag -, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
DEGUSTATIE MENU
Van 11 april tot en met 19 mei 2024
woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
HAMACHI “SASHIMI”
shiso – Noordzeekrab – ponzu
*OSSENSTAART “WEST-VLAAMS ROOD”
bloemkool – traanerwt – buikspek
**IMPERIAL HERITAGE CAVIAR “SELECTIE DE KOOLPUTTEN”
Irish Mór – gefermenteerde walnoot – NUU miso
***KREEFT “OOSTERSCHELDE”
zeekraal – zee-egel – dashi
****LANGOUSTINE “GUILVINEC”
cappelini – zeekat – lamsoor
LAM “LOZÈRE”
asperge – morilles – daslook
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
AARDBEI “GARIGUETTE”
rabarber – yoghurt – hibiscus
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8
MENU PUUR VEGGIE
Van 11 april tot 19 mei 2024
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
RODE BIET
shiso – zeesla – ponzu
*ROSCOFF UI
bloemkool – traanerwt – mosterzaad
**PREI
tonburi – gefermenteerde walnoot – NUU miso
***BIMI
zeekraal – artisjok – jonge wortel
****OESTERZWAM
capellini – salie
WITE ASPERGE
tuinboon – daslook – morille
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
AARDBEI “GARIGUETTE”
rabarber – yoghurt – hibiscus
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8
MENU À LA CARTE
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)
WILDE PALING “IN’T GROEN” 35
dashi
LANGOUSTINE “TARTAAR” 45
Imperial Heritage Caviar “selectie De Koolputten”
AMBACHTELIJKE ZEEBRUGSE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 29
piquillo
TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 42
Irish Mòr – Imperial Heritage Caviar “Selectie De Koolputten”
KALF “HARTZWEZERIK” 38
foie de canard – porto – jonge wortel
SIGNATURE DISH
WILDE TARBOT “OP DE GRAAT” 58
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés
ZEEBRUGSE VISSOEP “FAMILIERECEPT” 62
verse vis – schaal- en schelpdieren Royal Belgian Caviar “OSCIETRA“
ZEETONG “MEUNIÈRE”. (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – tartaar
WAGUY “A5 KAGOSHIMA” 95
soba noedels – yoga – Japanse bouillon
OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 58
sucrine – handgesneden friet – choron
———–
AARDBEI ”GARIGUETTE” 18
rabarber – yoghurt – hibiscus
COUPE COLONEL 15
citrus – wodka
DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 17
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room
CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN” 18
rode bes – dulche de leche – limoen
KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18
Verwen jezelf!
Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.