Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

3  – GANGEN LUNCH

Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59

4  – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72

Klik hier voor het lunchmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.

DEGUSTATIE MENU
Van 27 februari tot en met 6 april 2025

donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

“Van de zee naar de Durme”

KALF
nori – yuzu kosho – quinoa

EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA”  15

*COQUILLE
beenmerg – maitake – petit gris de Namur

**TARBOT
Zeeuwse kokkel – bimi – plankton

*** HOPSCHEUTEN
grijze garnaal – marigold – Vicaris

****LANGOUSTINE
melkbig – bloemkool – hazelnoot

WEST – VLAAMS ROOD
zwarte truffel – foie de canard – madeira

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

ANANAS
passievrucht – citroengras – huacatay

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9

 MENU PUUR VEGGIE

Van 27 februari tot en met 6 april 2025
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

BUTTERNUT
nori – yuzu kosho – quinoa

*MAITAKE
kriel – knolselder – kastanje

**BIMI
zeesla – sesam – edamame

***HOPSCHEUTEN
risotto – parmezaan – salie

****BLOEMKOOL
gremolata – hazelnoot – aubergine

DRY AGED RODE BIET
zwarte truffel – sjalot – pousse d’épinard

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

ANANAS
passievrucht – citroengras – huacatay

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9

MENU À LA CARTE

(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

PALING “IN’T GROEN” 26
boekweit – myoga – dashi

ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 34
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei

AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 23
piquillo

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD”   32/45
Royal Belgian Caviar “Oscietra”

KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zwarte truffel

SIGNATURE DISH 

ZEETONG “MEUNIÈRE”.    (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaus

RISOTTO AL TARTUFO    49
boschampignon – parmezaan – zwarte truffel

WAGYU “KAGOSHIMA A5”    99
bearnaise – slahart – handgesneden friet

KABELJAUW “NOORWEGEN”  52
Zeeuwse mossel – vissoep – venkel

OEDSLACH “BY DIERENDONCK”     52
slahart – handgesneden friet – bearnaise

TARBOT ” OP DE GRAAT”   56
seizoensgroenten – karnemelkpuree – jus langoustine

———–

ANANAS     17
passievrucht – citroengras – huacatay

COUPE “COLONEL”     16
citrus – wodka

DAME BLANCHE “A LA MINUTE”    16
Van Dender Equador 75% – opgeklopte room

SABAYON    16
Reynaert bier – vanille ijs

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}