Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
(Enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
42

Dessert
8

Klik hier voor het marktmenu

Mocht u te kampen hebben met een allergie, dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten.


KERSTMENU – 25-12-2022

Klik hier voor het kerstmenu


NOVEMBER-DECEMBER 2022 —

MAANDMENU
Van 2 november tot en met 23 december
(Enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

 3 gangen      65
* 4 gangen     75
** 5 gangen    85
*** 6 gangen    95
**** 7 gangen    107

ZEEDUIVEL “GRAVAD LAX”
zeesla – red meat radish – cevenne ui

*COQUILLE ”NOORWEGEN”
myoga  – butternut – yuzu kosho
extra 10g Royal Belgian Caviar “Oscietra” 20

**LANGOUSTINE “NOORDZEE”
consommé bosduif – groene kool – koolrabi

SIGNATURE DISH
****EUROPESE KREEFT “MAFALDINE”
pecorino – schorseneer – Iberico bellota

***FAZANT “FINE CHAMPAGNE”
trompet de la mort – ganzenlever – zwarte truffel

HERTEKALF “FILET”
aardpeer – knolselder – rendang

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert    7 / kaas als supplement    16)

EQUADOR 47%  “VAN DENDER”
kastanje – konatsu – Japanse whiskey

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen  25  /  4 gangen  32  / 5 gangen  39  / 6 gangen  46  / 7 gangen   53
Supplement dessertwijn   7

A LA CARTE
Van 2 november tot en met 23 december
(Enkel op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

COQUILLE “NOORWEGEN”      32
myoga – butternut – yuzu kosho
Extra 10g Royal Belgian Caviar “Oscietra” 20

LANGOUSTINE “NOORDZEE”     27
groene kruiden – sudachi

FAZANT “BRABACONNE”     33
trompet de la mort – ganzelever – zwarte truffel

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD”     35
Zeeuwse creuse – zwarte truffel
Extra 10g Royal Belgian Caviar “Oscietra” 20

SIGNATURE DISH
TARBOT “OP DE GRAAT”     57
pousse d’epinard – grijze garnaal – kreeftenbearnaise

POLDERHAAS (PER 2 PERS.)      82
veenbes – pomme dauphine – witloof

HERTEKALF “FILET”      42
Aardpeer – knolselder – rendang

WAGYU FILET PUR “KAGOSHIMA” (150gr)     95
Japanse bouillon – gebrande groenten – soba noedels

EQUADOR 47%  “VAN DENDER”       18
kastanje – konatsu – Japanse whiskey

DAME BLANCHE     16

SABAYON      16
calvados – compot appel – vanille ijs

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     16

WEEKEND GASTRONOMIE
Van 2 november tot en met 23 december
(Enkel op vrijdag- en zaterdagavond)

5 gangen    85
* 6 gangen    95
** 7 gangen     107

ZEEDUIVEL “GRAVAD LAX”
zeesla – red meat radish – cevenne ui

*COQUILLE ”NOORWEGEN”
myoga  – butternut – yuzu kosho
extra 10g Royal Belgian Caviar “Oscietra” 20

**LANGOUSTINE “NOORDZEE”
consommé bosduif – groene kool – koolrabi

SIGNATURE DISH
****EUROPESE KREEFT “MAFALDINE”
pecorino – schorseneer – Iberico bellota

***FAZANT “FINE CHAMPAGNE”
trompet de la mort – ganzenlever – zwarte truffel

HERTEKALF “FILET”
aardpeer – knolselder – rendang

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert    7 / kaas als supplement    16)

EQUADOR 47%  “VAN DENDER”
kastanje – konatsu – Japanse whiskey

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
5 gangen  39  / 6 gangen  46  / 7 gangen   53
Supplement dessertwijn   7

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}