MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.
3 – GANGEN LUNCH
Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59
4 – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
DEGUSTATIE MENU
Van 27 februari tot en met 6 april 2025
donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
“Van de zee naar de Durme”
KALF
nori – yuzu kosho – quinoa
EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 15
*COQUILLE
beenmerg – maitake – petit gris de Namur
**TARBOT
Zeeuwse kokkel – bimi – plankton
*** HOPSCHEUTEN
grijze garnaal – marigold – Vicaris
****LANGOUSTINE
melkbig – bloemkool – hazelnoot
WEST – VLAAMS ROOD
zwarte truffel – foie de canard – madeira
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
ANANAS
passievrucht – citroengras – huacatay
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9
MENU PUUR VEGGIE
Van 27 februari tot en met 6 april 2025
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
BUTTERNUT
nori – yuzu kosho – quinoa
*MAITAKE
kriel – knolselder – kastanje
**BIMI
zeesla – sesam – edamame
***HOPSCHEUTEN
risotto – parmezaan – salie
****BLOEMKOOL
gremolata – hazelnoot – aubergine
DRY AGED RODE BIET
zwarte truffel – sjalot – pousse d’épinard
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
ANANAS
passievrucht – citroengras – huacatay
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9
MENU À LA CARTE
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)
PALING “IN’T GROEN” 26
boekweit – myoga – dashi
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 34
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei
AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 23
piquillo
TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32/45
Royal Belgian Caviar “Oscietra”
KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zwarte truffel
SIGNATURE DISH
ZEETONG “MEUNIÈRE”. (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaus
RISOTTO AL TARTUFO 49
boschampignon – parmezaan – zwarte truffel
WAGYU “KAGOSHIMA A5” 99
bearnaise – slahart – handgesneden friet
KABELJAUW “NOORWEGEN” 52
Zeeuwse mossel – vissoep – venkel
OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 52
slahart – handgesneden friet – bearnaise
TARBOT ” OP DE GRAAT” 56
seizoensgroenten – karnemelkpuree – jus langoustine
———–
ANANAS 17
passievrucht – citroengras – huacatay
COUPE “COLONEL” 16
citrus – wodka
DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 16
Van Dender Equador 75% – opgeklopte room
SABAYON 16
Reynaert bier – vanille ijs
KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18
Verwen jezelf!
Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.