Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59

4  – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72

Klik hier voor het lunchmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.

DEGUSTATIE MENU
Van 19 september tot 13 oktober 2024

donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

COQUILLE “CRUDO”
coraille – gegrilde zeekomkommer – kombu
EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 15

*OESTER “IRISCH MÒR”
shiso – gerookte Oosterschelde paling – umeboshi

**LANGOUSTINE “NOORWEGEN”
zwezerik – romanesco – beurre noisette

*** SPAGHETTI “ALLA BOTTARGA”
trompet de la mort – kaviaarboter

****WAGYU “A5 KAGOSHIMA”
barigoule – zwarte look – merg

WILDE EEND “DIERENDONCK”
warmoes – foie de canard – vin jaune

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9

 MENU PUUR VEGGIE

Van 19 september tot 13 oktober 2024
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

RED MEAT RADISH “CARPACCIO”
gefermenteerde stekelbes – kombu – zwarte look

*RODE BIET “GEPOFT”
shiso – umeboshi – kers

**BLOEMKOOL “GELAKT”
beurre noisette – romanesco – hazelnoot

***SPAGHETTI “AL FUNGHI”
algenparels

****ZWARTE TRUFFEL “ALBA”
schorseneer – comté – boerenkool

BUTTERNUT  “GNOCCHI”
salie – salsa verde – pecorino

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9

MENU À LA CARTE

(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

PALING “IN’T GROEN” 26
boekweit – myoga – dasje

ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 32
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei

AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 19
piquillo – citroen

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32
Royal Belgian Caviar “Oscietra”

KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zomertruffel

SIGNATURE DISH 

WILDE TARBOT “OP DE GRAAT”     52
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés

KABELJAUW “NOORWEGEN”     46
Zeeuwse mossel – vissoep – lamsoor

ZEETONG “MEUNIÈRE”.    (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaks

WAGUY “A5 KAGOSHIMA”   95
soba noedels – furikale – Japanse bouillon

OEDSLACH “BY DIERENDONCK”     49
sucrine – handgesneden friet – choron

———–

CITROEN “AMALFI”     17
pistache – mascarpone – merengue

COUPE COLONEL     16
citrus – wodka

DAME BLANCHE “A LA MINUTE”    16
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room

CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN”     18
rode bes – dulche de leche – limoen

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}