Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
45

SUPPLEMENT
Dessert
10

Op woensdag en donderdagavond bieden we u de gelegenheid
om de “Carte Blanche menu” te komen proeven (voorgerecht + hoofdgerecht)
50

Klik hier voor het marktmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.


DEGUSTATIEMENU
Van 15 februari tot en met 2 april 2023

woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen

 3 gangen      69
* 4 gangen     79
** 5 gangen    89
*** 6 gangen    99
**** 7 gangen    109

“Van de zee naar de Durme”

NOORSE SKREI “MOZAIEK”
nori – Zeeuwse schelpen – sake

*TIRADITO “NOORDZEE”
leche de tigre – passievrucht – aji amarillo

**PLATTE OESTER 8/0 “PALMER&CO CHAMPAGNE”
polderaardappel – gerookte Oosterschelde paling
Royal Belgian Caviar “OSCIETRA”

Signature dish
****HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN – OPDORP”
Europese kreeft – pousse d’epinard – koji

***KALF “HARTZWEZERIK”
zwarte truffel – langoustine – spirulina

CARIMA MARBLED BEEF “DE LAET & VAN HAVER”
parmigiano – gnocci – pomodori

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

YOH GEI “’T EIKENHOF”
bloedsinaas – gekarameliseerde chocolade – bergamot

 Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen  24  /  4 gangen  33  / 5 gangen  41  / 6 gangen  49  / 7 gangen   57
Supplement dessertwijn   8

 —

MENU PUUR VEGGIE
Van 15 februari tot en met 2 april 2023

3 gangen      59
*4 gangen     69
** 5 gangen    79
*** 6 gangen    89
**** 7 gangen    99

PREI
nori – amandel – sake

* RODE BIET
leche de tigre – passievrucht – aji amarillo

**MAFALDINE
groene asperge – pecorino – citroen

****HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN – OPDORP”
oeuf poché  – pousse d’epinard – koji

***ZWARTE TRUFFEL
hazelnoot – knolselder – spirulina

RISOTTO
parmigiano – pesto – pomodori

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

YOH GEI “’T EIKENHOF”
bloedsinaas – gekarameliseerde chocolade – bergamot

woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen

A LA CARTE
Van 15 februari tot en met 2 april 2023
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(Enkel op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN – OPDORP”     42
Europese kreeft  – oeuf poché – koji

TIRADITO “NOORDZEE”     35
leche de tigre – passievrucht – aji amarillo

KALF “HARTZWEZERIK”     36
zwarte truffel – knolselder – spirulina

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD”     38
Irish môr – Royal Belgian Caviar “Oscietra”

Signature dish
WILDE TARBOT “OP DE GRAAT”     59
karnemelkstampers met beurre noisette – grijze garnaal – schaaldierenjus

ZEEBRUGSE VISSOEP     62
zeeduivel – Europese kreeft  – Zeeuwse schelpen
Royal Belgian Caviar  “OSCIETRA“

OEDSLACH “BY DIERENDONCK”      48
sla – friet – choron

WAGYU A5 “KAGOSHIMA”     98
soba noedels – shiso – dashi

RISOTTO     41
parmigiano – pesto – pomodori

YOH GEI “’T EIKENHOF”     18
bloedsinaas – gekarameliseerde chocolade – bergamot

DAME BLANCHE “A LA MINUTE”    17
Equador 47% – opgeklopte room

CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN”     18
bloedsinaas – dulche de leche

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}