Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
49

SUPPLEMENT
Dessert
10

Klik hier voor het marktmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.

DEGUSTATIE MENU
Van 04 oktober tot en met 12 november 

woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 120

“Van de zee naar de Durme”

WILDE HEILBOT “TARTAAR”
butternut – koolrabi – jalapeño

*COQUILLE “DIEPPE”
herfsttruffel – kastanje – aardpeer

**ZEEDUIVEL “WANG”
groene kool – guanciale – plankton
***WILDE EEND “KONRO GRILL”
rode biet – foie gras de canard – bloedworst

Signature dish
*** LANGOUSTINE “NOORWEGEN”
mafaldine – nduja – Royal Belgian Caviar “OSCIETRA”

HERTENKALF “DIERENDONCK”
knolselder – buddha’s hand – pistache

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

APPEL “REINE DES REINETTES”
pecan – vanille – sudachi

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8

 MENU PUUR VEGGIE
Van 04 oktober tot en met 12 november 
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 120

BUTTERNUT “GEPOFT”
koolrabi – jalapeño

*ZWARTE HERFSTTRUFFEL “ALBA”
kastanje – aardpeer – pastinaak

**GROENE KOOL
lavas – cabosse – plankton

***RODE BIET “DRY AGED”
prei – macadamia

****MAFALDINE
tomaat – basilicum – olijf

KNOLSELDER
cepes – buddha’s hand – pistache

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

APPEL “REINE DES REINETTES”
pecan – vanille – sudachi

woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen

À LA CARTE

(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

WILDE EEND “KONGO GRILL” 39
rode biet – foie gras de canard – bloedworst

LANGOUSTINE “TARTAAR” 42
citrus – Royal Belgian Caviar “OSCIETRA”

AMBACHTELIJKE ZEEBRUGSE GARNAALKROKET (2stuks) 39
citroen – brood

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 49
Hijiki – Royal Belgian Caviar “Oscietra”

Signature dish
WILDE TARBOT “OP DE GRAAT” 65
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés

ZEEBRUGSE VISSOEP “FAMILIERECEPT” 68
verse vis – schaal- en schelpdieren

Royal Belgian Caviar “OSCIETRA“
ZEETONG “MEUNIÈRE”. (dagprijs)
slahart – friet – limoen

POLDERHAAS (per 2 personen) 95
veenbes – pomme dauphine – witloof

OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 58
slahart – handgesneden friet – choron

APPEL “REINDE DES REINETTES 18
pecan – vanille – sudachi

COUPE COLONEL 15
citrus – wodka

DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 17
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room

CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN” 18
rode bes – dulche de leche – limoen

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}