Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59

4  – GANGEN LUNCH
(Enkel woensdag -, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72

Klik hier voor het lunchmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.

DEGUSTATIE MENU
Van 8 augustus tot en met 22 september 2024

woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

GAMBERO ROSSO “ESCABECHE”
tomaat – watermeloen – gefermenteerde stekelbes
EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 15

*LOTTE “TOM KHA KAI”
seroundeng – Zeeuwse mossel – pandan

**LANGOUSTINE “NOORWEGEN”
zwezerik – romanesco – beurre noisette

*** TARBOT “NOORDZEE”
zeekat – dashi – lamsoor

****WAGYU “A5 KAGOSHIMA”
barigoule – zwarte look – merg

HOEVEKIP “LICQUES”
zucchini – zomertruffel – Old groendal

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8

 MENU PUUR VEGGIE

Van 8 augustus tot 22 juli
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

TOMAAT “ESCABECHE”
watermeloen – burrata – gefermenteerde stekelbes

*SUCRINE “GEBRAND”
pinda – spitskool – pandan

**BLOEMKOOL “COUSCOUS”
beurre noisette – romanesco – hazelnoot

***GROENE ASPERGE “BBQ”
prei – lamsoor – polenta

****ARTISJOK “BARIGOULE”
venkel – zwarte look – jonge wortel

ZOMERTRUFFEL “ALBA”
zucchini – risotto – ricotta

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

CITROEN “AMALFI”
pistache – mascarpone – merengue

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8

MENU À LA CARTE

(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

PALING “IN’T GROEN” 31
boekweit – myoga – dasje

ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 32
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei

AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 33
piquillo – citroen

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32
Royal Belgian Caviar “Oscietra”

KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zomertruffel

SIGNATURE DISH 

WILDE TARBOT “OP DE GRAAT”     54
karnemelkstampers met beurre noisette – handgepelde grijze garnaal – jus de crustacés

KABELJAUW “NOORWEGEN”     48
Zeeuwse mossel – vissoep – lamsoor

ZEETONG “MEUNIÈRE”.    (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaks

WAGUY “A5 KAGOSHIMA”   95
soba noedels – furikale – Japanse bouillon

OEDSLACH “BY DIERENDONCK”     52
sucrine – handgesneden friet – choron

———–

CITROEN “AMALFI”     17
pistache – mascarpone – merengue

COUPE COLONEL     16
citrus – wodka

DAME BLANCHE “A LA MINUTE”    16
Van Dender Equador 47% – opgeklopte room

CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN”     18
rode bes – dulche de leche – limoen

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}