MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.
Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59
4 – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
DEGUSTATIE MENU
Van 28 november tot en met 12 januari 2025
donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
“Van de zee naar de Durme”
NOORDZEEKRAB
zee-egel – daikon -shiso
EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 15
*FRANSE COQUILLE – à la nage
vin jaune – zeeuwse mossel
**TARBOT
schorseneer – mimolette -zwarte truffel
*** LANGOUSTINE
zeekat – gerookte zeekomkommer – bottarga
****ROYAL BELGIAN CAVIAR OSCIETRA
gerookte steur – polderaardappel – Marigold ei
HERT
aardpeer – crosnes – pomme dauphine
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
ORANGE NOIR 56%
kumquat – dulce de leche – den
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9
MENU PUUR VEGGIE
Van 28 november tot en met 12 januari 2025
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125
BLOEMKOOL
cashewnoot – kaffir
*KNOLSELDER
nori – algenparels – vin jaune
**ZWARTE TRUFFEL
schorseneer – mimolette – boerenkool
***BOSCHAMPIGNONS
capellini – salie
****MARIGOLD EI
polderaardappel – tonburi – prei
AARDPEER
crosnes – pomme dauphine – veenbes
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
ORANGE NOIR 56%
kumquat – dulce de leche – den
Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9
MENU À LA CARTE
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)
PALING “IN’T GROEN” 26
boekweit – myoga – dasje
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 32
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei
AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 19
piquillo – citroen
TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32
Royal Belgian Caviar “Oscietra”
KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zomertruffel
SIGNATURE DISH
POLDERHAAS (2pers) 98
knolselder – pastinaak – veenbes
KABELJAUW “NOORWEGEN” 46
Zeeuwse mossel – vissoep – lamsoor
ZEETONG “MEUNIÈRE”. (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaus
FAZANT “BRABANCONNE” (2 pers) 98
foie de canard – zwarte herfsttruffel – witloof
OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 49
slahart – handgesneden friet – choron
———–
ORANGE NOIR 56% 17
kumquat – dulce de leche – den
COUPE COLONEL 16
citrus – wodka
DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 16
Van Dender Equador 75% – opgeklopte room
CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN” 18
rode bes – dulche de leche – limoen
KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18
Verwen jezelf!
Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.