Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

Amuse van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
59

4  – GANGEN LUNCH
(Enkel donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

Amuse van de chef
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Water
72

Klik hier voor het lunchmenu

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.

DEGUSTATIE MENU
Van 28 november tot en met 12 januari 2025

donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

“Van de zee naar de Durme”

NOORDZEEKRAB
zee-egel – daikon -shiso

EXTRA 10G ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA”  15

*FRANSE COQUILLE – à la nage
vin jaune – zeeuwse mossel

**TARBOT
schorseneer – mimolette -zwarte truffel

*** LANGOUSTINE
zeekat – gerookte zeekomkommer – bottarga

****ROYAL BELGIAN CAVIAR OSCIETRA
gerookte steur – polderaardappel – Marigold ei

HERT
aardpeer – crosnes – pomme dauphine

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

ORANGE NOIR 56%
kumquat – dulce de leche – den

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9

 MENU PUUR VEGGIE

Van 28 november tot en met 12 januari 2025
3 gangen 69
*4 gangen 82
** 5 gangen 91
*** 6 gangen 105
**** 7 gangen 125

BLOEMKOOL
cashewnoot – kaffir

*KNOLSELDER
nori – algenparels – vin jaune

**ZWARTE TRUFFEL
schorseneer – mimolette – boerenkool

***BOSCHAMPIGNONS
capellini – salie

****MARIGOLD EI
polderaardappel – tonburi – prei

AARDPEER
crosnes – pomme dauphine – veenbes

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)

ORANGE NOIR 56%
kumquat – dulce de leche – den

Aangepaste wijnen/0,0 pairing drinks bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 42 / 6 gangen 51 / 7 gangen 60
Supplement dessertwijn 9

MENU À LA CARTE

(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(enkel donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

PALING “IN’T GROEN” 26
boekweit – myoga – dasje

ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA” 32
grijze garnalen – karnemelkpuree – Marigold ei

AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET (100% handgepeld) 19
piquillo – citroen

TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 32
Royal Belgian Caviar “Oscietra”

KALF “HARTZWEZERIK” 34
foie de canard – porto – zomertruffel

SIGNATURE DISH 

POLDERHAAS (2pers)    98
knolselder – pastinaak – veenbes

KABELJAUW “NOORWEGEN”     46
Zeeuwse mossel – vissoep – lamsoor

ZEETONG “MEUNIÈRE”.    (dagprijs)
witloof sla – handgesneden friet – verse tartaarsaus

FAZANT “BRABANCONNE” (2 pers)    98
foie de canard – zwarte herfsttruffel – witloof

OEDSLACH “BY DIERENDONCK”     49
slahart – handgesneden friet – choron

———–

ORANGE NOIR 56%     17
kumquat – dulce de leche – den

COUPE COLONEL     16
citrus – wodka

DAME BLANCHE “A LA MINUTE”    16
Van Dender Equador 75% – opgeklopte room

CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN”     18
rode bes – dulche de leche – limoen

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     18

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

{title}