Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
(Enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

2 Amuses van de chef
Voorgerecht & hoofdgerecht
Water van het huis aangeboden
39

MAANDMENU
Van 2 januari tot en met 30 januari 2022
(Enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

3 gangen     56
* 4 gangen      67
** 5 gangen      76

GRIET “NOORDZEE”
mossel – rammenas – kokos – kalamansi

* LANGOUSTINE BBQ
Butternut – gember – yuzu
(“Extra 10g Belgian Royal caviar Oscietra”  20)

** ST.-JAKOBSVRUCHT “DIEPPE”
ossenstaart – cevenne ui – shiso

LENDE “WIT BLAUW”
polenta – parmezaan – dragon – shiitake

KAASSELECTIE “MICHAEL VAN TRICHT & ZN”
( Kaas ipv dessert  7 /  kaas als supplement  16 )

CHOCOLADE
koffie – bergamot

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-hg)
3 gangen   24 / 4 gangen    31 / 5 gangen     38
Supplement dessertwijn    5

A LA CARTE
Van 2 januari tot en met 30 januari 2022
(Enkel op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

GRIET “NOORDZEE”     24
mossel – rammenas – kokos – kalamansi

LANGOUSTINE BBQ     25
Butternut – gember – yuzu
(“Extra 10g Belgian Royal caviar Oscietra”  20)

ST.-JAKOBSVRUCHT “DIEPPE”     26
ossenstaart – cevenne ui – shiso

TARBOT “OP DE GRAAT”     57
pousse d’epinard – kreeftenbearnaise – kruidenpuree

HOLSTEIN BBQ “5 WEKEN GERIJPT” BY DIERENDONCK     58
handgesneden frietjes – salade – bearnaise

ROGGEVLEUGEL     48
citroen – kappers – mossel beurre blanc – kruidenpuree

SAKURA     17
rode biet – mascarpone

CHOCOLADE     18
koffie – bergamot

DAME BLANCHE     16
De Koolputten

KAASSELECTIE     16
“Michel Van Tricht & Zn”

WEEKEND GASTRONOMIE
Van 2 januari tot en met 30 januari 2022
(Enkel op vrijdag- en zaterdagavond)

*4 gangen     67
** 5 gangen      76
*** 6 gangen     85

GRIET “NOORDZEE”
mossel – rammenas – kokos – kalamansi

* LANGOUSTINE BBQ
Butternut – gember – yuzu
(“Extra 10g Belgian Royal caviar Oscietra”  20)

** ST.-JAKOBSVRUCHT “DIEPPE”
ossenstaart – cevenne ui – shiso

*** ROG
Noordzeekrab – groene kool – prei – vadouvan

LENDE “WIT BLAUW”
polenta – parmezaan – dragon – shiitake

KAASSELECTIE “MICHAEL VAN TRICHT & ZN”
( Kaas ipv dessert  7 /  kaas als supplement  16 )

CHOCOLADE
koffie – bergamot

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-hg)
4 gangen    28 / 5 gangen     38 / 6 gangen     45
Supplement dessertwijn   5

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

Reserveer je tafel

{title}