Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant-Menu

MARKTMENU
(Enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag)

Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
42

Dessert
8

Klik hier voor het marktmenu


JUNI-JULI 2022 —

MAANDMENU
Van 15 juni tot en met 31 juli
(Enkel woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

3 gangen     65
* 4 gangen      75
** 5 gangen      85
*** 6 gangen      95

MAKREEL
groene appel – selder – vlierbloesem

*WAGYU “CUBEROLL”
merg – gerookte olijfolie – zeegroenten

**OCIETRA KAVIAAR
polderaardappel – prei – dashi

*** EUROPESE KREEFT
coppa – venkel – bouillabaise

ILPER KIP
zomertruffel – roscoff ui – secreto

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert    7 / kaas als supplement    16)

CHEESCAKE
kers – dulche de leche – limoen

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-hg)
4 gangen  31  / 5 gangen  38  / 6 gangen  45
Supplement dessertwijn   5

A LA CARTE
Van 15 juni tot en met 31 juli
(Enkel op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)

WILDE PALING “IN ’T GROEN”     27
groene kruiden – sudachi

WAGYU “CUBEROLL”     33
merg – gerookte olijfolie – zeegroenten

ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSCIETRA”     35
prei – polderaardappel – dashi

SIGNATURE DISH
TARBOT “OP DE GRAAT”     57
pousse d’epinard – grijze garnaal – kreeftenbearnaise

OEDSLACH “8 WEKEN GERIJPT” BY DIERENDONCK     58
handgesneden frieten – salade – choronsaus

ILPER KIP     42
zomertruffel – roscoff ui – secreto

WAGUY FILET PUR “KAGOSHIMA” (150gr)     95
Japanse salade – sesam

CHEESECAKE     18
kers – dulche de leche – limoen

DAME BLANCHE     16

SABAYON     16
Donkere Leffe – mokka ijs

KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN”     16

WEEKEND GASTRONOMIE
Van 15 juni tot en met 31 juli
(Enkel op vrijdag- en zaterdagavond)

* 5 gangen    85
** 6 gangen    95

MAKREEL
groene appel – selder – vlierbloesem

WAGYU “TARTAAR”
merg – gerookte olijfolie – zeegroenten

*OCIETRA KAVIAAR
polderaardappel – prei – dashi

** EUROPESE KREEFT
coppa – venkel – bouillabaise

ILPER KIP
zomertruffel – roscoff ui – secreto

KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €7 / kaas als supplement €16)

CHEESCAKE
kers – dulche de leche – limoen

Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-hg)
5 gangen  38  / 6 gangen  45
Supplement dessertwijn   5

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

Reserveer je tafel

{title}