MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(Enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
Wekelijks passen wij onze lunch van de chef aan.
2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
45
SUPPLEMENT
Dessert
10
Op woensdag en donderdagavond bieden we u de gelegenheid
om de “Carte Blanche menu” te komen proeven (voorgerecht + hoofdgerecht)
50
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
DEGUSTATIEMENU
Van 15 februari tot en met 2 april 2023
woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
3 gangen 69
* 4 gangen 79
** 5 gangen 89
*** 6 gangen 99
**** 7 gangen 109
“Van de zee naar de Durme”
NOORSE SKREI “MOZAIEK”
nori – Zeeuwse schelpen – sake
*TIRADITO “NOORDZEE”
leche de tigre – passievrucht – aji amarillo
**PLATTE OESTER 8/0 “PALMER&CO CHAMPAGNE”
polderaardappel – gerookte Oosterschelde paling
Royal Belgian Caviar “OSCIETRA”
Signature dish
****HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN – OPDORP”
Europese kreeft – pousse d’epinard – koji
***KALF “HARTZWEZERIK”
zwarte truffel – langoustine – spirulina
CARIMA MARBLED BEEF “DE LAET & VAN HAVER”
parmigiano – gnocci – pomodori
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
YOH GEI “’T EIKENHOF”
bloedsinaas – gekarameliseerde chocolade – bergamot
Aangepaste wijnen bij deze menu (vg-vg-tg-tg-tg-hg)
3 gangen 24 / 4 gangen 33 / 5 gangen 41 / 6 gangen 49 / 7 gangen 57
Supplement dessertwijn 8
—
MENU PUUR VEGGIE
Van 15 februari tot en met 2 april 2023
3 gangen 59
*4 gangen 69
** 5 gangen 79
*** 6 gangen 89
**** 7 gangen 99
PREI
nori – amandel – sake
* RODE BIET
leche de tigre – passievrucht – aji amarillo
**MAFALDINE
groene asperge – pecorino – citroen
****HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN – OPDORP”
oeuf poché – pousse d’epinard – koji
***ZWARTE TRUFFEL
hazelnoot – knolselder – spirulina
RISOTTO
parmigiano – pesto – pomodori
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €8 / kaas als supplement €18)
YOH GEI “’T EIKENHOF”
bloedsinaas – gekarameliseerde chocolade – bergamot
woensdag, donderdag en zondag: 3 – 4 – 5 – 6 of 7 gangen
vrijdagavond en zaterdag: 5 – 6 of 7 gangen
—
A LA CARTE
Van 15 februari tot en met 2 april 2023
(vanaf 6 personen serveren wij de degustatiemenu)
(Enkel op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondag)
HOPSCHEUTEN “PAUL TEMMERMAN – OPDORP” 42
Europese kreeft – oeuf poché – koji
TIRADITO “NOORDZEE” 35
leche de tigre – passievrucht – aji amarillo
KALF “HARTZWEZERIK” 36
zwarte truffel – knolselder – spirulina
TARTAAR “WEST-VLAAMS ROOD” 38
Irish môr – Royal Belgian Caviar “Oscietra”
Signature dish
WILDE TARBOT “OP DE GRAAT” 59
karnemelkstampers met beurre noisette – grijze garnaal – schaaldierenjus
ZEEBRUGSE VISSOEP 62
zeeduivel – Europese kreeft – Zeeuwse schelpen
Royal Belgian Caviar “OSCIETRA“
OEDSLACH “BY DIERENDONCK” 48
sla – friet – choron
WAGYU A5 “KAGOSHIMA” 98
soba noedels – shiso – dashi
RISOTTO 41
parmigiano – pesto – pomodori
YOH GEI “’T EIKENHOF” 18
bloedsinaas – gekarameliseerde chocolade – bergamot
DAME BLANCHE “A LA MINUTE” 17
Equador 47% – opgeklopte room
CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN” 18
bloedsinaas – dulche de leche
KAASSELECTIE “MICHEL VAN TRICHT & ZN” 18
Verwen jezelf!
Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.