Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Huwelijk en jubileum

Een prachtige feestzaal
voor jouw huwelijk of jubileum

Hebben jij en je partner elkaar recent het jawoord gegeven of willen jullie je bijzondere huwelijksverjaardag vieren met vrienden en familie? Laat deze dag niet onopgemerkt voorbijgaan en huur onze prachtige feestzaal voor je huwelijk of jubileum.

Onze feestzaal huren voor jouw huwelijk of jubileum

Uitmuntende catering

Bij De Koolputten kan je er ook voor kiezen om je gasten culinair te verwennen met een gastronomisch menu. Onze chef staat erom gekend je sublieme gerechten voor te schotelen met producten van topkwaliteit. Ze geven hun creatieve draai aan het klassieke Europese restaurantmenu en kiezen voor verrassende smaakcombinaties met een Aziatisch tintje. Bovendien zien we er steeds op toe dat onze gerechten betaalbaar blijven. Heb je vegetariërs, veganisten of mensen met glutenintolerantie onder je genodigden? Laat het ons zeker weten, dan creëren we een menu helemaal op maat van jouw feest. 

Decoratie die helemaal bij jou en je partner past

Je huwelijk of huwelijksverjaardag is bijzonder. En dan wil je uiteraard een feest en locatie die helemaal op het lijf van jou en je partner geschreven zijn. Onze ruime, tijdloze feestzaal kan je volledig naar jouw wens en stijl inkleden. Je kiest ofwel voor je eigen decorateur of je doet beroep op de creativiteit en professionaliteit van ons team.

Huwelijk en jubileum
Huwelijk en jubileum

Onze andere voorzieningen

  • Onze grootste zaal heeft een maximumcapaciteit van 300 personen.
  • Een zonnige huwelijks(verjaar)dag? Nodig je gasten uit op ons terras.
  • Zowel catering, decoratie als muziek worden helemaal op jou afgestemd.
  • We bevinden ons vlak bij de E17 en bieden een parking voor 100 wagens.

Een huwelijksfeest met overnachting?

Op je huwelijks- of jubileumfeest wil je de feestvreugde het liefst zo lang mogelijk laten aanhouden. Wat dacht je ervan om samen met enkele gasten te overnachten in onze luxueuze B&B? We beschikken over 6 tweepersoonskamers en 2 familiekamers, waarvan er 1 ingericht is voor mindervaliden. De volgende ochtend ontwaak je met een kraakvers continentaal ontbijt.

Bed & Breakfast

Huwelijk en jubileum

Voor de kunstminnaars

Om het helemaal af te maken, kunnen jij en je gasten ook onze expositieruimte ontdekken. Daar stellen we om de 3 maanden gratis het werk van kleine of grote kunstenaars tentoon.  We zijn dus niet zomaar een feestzaal voor je huwelijk, we bezorgen je een complete, onvergetelijke ervaring!

Een ander groot feest organiseren?

Bij De Koolputten hebben we verschillende zalen ter beschikking. Onze feestzaal, bar, mezzanine of expositieruimte kunnen telkens naar jouw wens aangepast en ingericht worden en lenen zich dus ook perfect voor verjaardagsfeesten en babyborrels of doopfeesten.

Onze feestzaal huren voor jouw huwelijk?

Laten we even samenzitten!

Contacteer ons

{title}