Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Babyborrel

Een tot in de puntjes afgewerkte feestzaal voor jouw babyborrel

Breidt je gezin binnenkort uit met een nieuw wondertje? Sommige koppels kiezen ervoor om enkele maanden voor de bevalling een babyshower te organiseren. Of ze willen kraambezoeken vervangen door een onvergetelijke babyborrel.

Wat dacht je ervan een feestzaal te huren voor je babyborrel of babyshower bij De Koolputten in Waasmunster? Je kan de hele catering, bediening en schoonmaak overlaten aan ons ervaren team en je krijgt er de verbluffende, historische locatie bovenop. Want je babyborrel is een moment om te koesteren met je gezin, familie en vrienden.

Onze bijdrage aan jouw feest

Catering en bediening

Wanneer je onze feestzaal huurt voor een babyborrel of babyshower, boek je gegarandeerd succes met onze catering en bediening.

Wat mag je verwachten als je voor onze catering kiest:

  • Bij De Koolputten proef je van topgastronomie tegen een betaalbare prijs.
  • Samen met onze chef-kok creëer je een menu op maat van jou en je gasten.
  • Onze chef bereidt verfijnde gerechten met verrassende smaakcombinaties.
  • Je hoeft je niet druk te maken over de organisatie, bediening en schoonmaak achteraf.
Babyborrel
Babyborrel

Een exclusieve locatie
in de natuur

Huur je onze feestzaal voor je babyborrel of babyshower, je huwelijksfeest of verjaardag, dan kunnen we je garanderen dat je zal scoren bij je gasten. Onze gereconstrueerde historische site ademt nog steeds de authenticiteit van vroeger, maar steekt nu in een stijlvol jasje.

Parkeren kan op onze ruime, gratis parking. We zijn centraal gelegen vlak bij de E17, terwijl Den Bunt, een van de mooiste natuurgebieden van de provincie, en de prachtige Mirabrug eigenlijk gewoon in onze achtertuin liggen. Een wandeling of fietstocht met de hele groep is dus perfect mogelijk. Blijf je liever ter plekke? Bij zonnig weer is het heerlijk vertoeven op ons terras, terwijl de kleinsten zich kunnen uitleven op de superspeeltuin.

Optie om te overnachten

Heb je geen zin om na het feest de wagen naar huis te nemen? Dat hoeft niet. Je kan met je kersverse gezin of met een grotere groep overnachten in onze luxueuze B&B. Daar hebben we familiekamers en tweepersoonskamers ter beschikking mét heerlijke kingsize bedden. De volgende ochtend ontwaak je met een vers continentaal ontbijt in buffetvorm.

Bed & Breakfast

Babyborrel

De geboorte van je baby vieren op een unieke locatie?

Reserveer een van onze prachtige feestzalen.

Contacteer ons

{title}