Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant

Net dat tikkeltje meer

Je culinair verwennen met gastronomische gerechten en producten van topkwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Dat is wat wij je voorschotelen in ons restaurant in het Waasland.

Nick

Chef Kok

Kevin

Zaalverantwoordelijke

Niet zomaar een restaurant
in het Waasland

Bij De Koolputten dompelen we je onder in een unieke atmosfeer. Je bevindt je op een historische site waar restaurant, B&B, expositieruimte en eventlocatie naadloos in elkaar overlopen. En het fenomenale uitzicht op de Durme en de Mirabrug doorheen de metershoge ramen krijg je er zomaar bovenop.

Dat complete plaatje vind je ook terug op je bord. Onze chef geeft zijn creatieve draai aan het klassieke restaurantmenu en tovert buitengewone gerechten op tafel die steeds betaalbaar blijven. In ons restaurant in het Waasland kan echt iedereen genieten.


Het advies van de MICHELIN Gids

De voormalige koolputten, in de schaduw van de Mirabrug, zijn prachtig gerenoveerd. U vindt er vandaag zowel een comfortabel B&B, een expositieruimte, een feestzaal als dit restaurant. Het is zeer open en trendy aangekleed, een leuke plek om te genieten van een eigentijdse aanpak van klassieke smaken. Deze up-to-date keuken heeft gastronomische allures!


 

Begin alvast te watertanden

Neem je graag eerst een kijkje naar de menukaart voor je een tafel reserveert in ons restaurant?

Dat kan. Daar vind je naast voorgerechten, hoofdgerechten en desserts enkele uitgelichte specials en menu’s, zoals een lunchmenu, kidsmenu of eigen keuze. Onze chef-kok Nick Dapper creëert samen met zijn team sublieme Europese gerechten met een verfijnde toets.

ONZE MENU

Dankzij deze gastronomische specialiteiten en tal van andere troeven, is De Koolputten de geknipte locatie voor jouw lunch, diner, koffiepauze of cocktailavond. Bovendien leent ons restaurant in Waasmunster zich uitstekend voor vlotte zakenlunches of professionele meetings.

Onze troeven

Ben je glutenintolerant, veganist of vegetariër? Geen probleem, laat het ons weten als je reserveert of bestelt aan tafel.

Menukaart

Restaurant

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

De foto’s van onze gerechten en onze prachtige locatie geven je ongetwijfeld zin om plaats te nemen aan een van de tafels in ons restaurant in het Waasland.

Praktische info over ons restaurant in het Waasland

  • Geniet tijdens zonnige dagen van een hapje en een drankje op ons terras.
  • We bevinden ons in de nabijheid van de E17 en hebben een ruime parking ter beschikking.
  • Online reserveren. Reserveer telefonisch bij grotere groepen.
  • Lunch, diner, koffie, cocktails, zakenlunches, … Alles is mogelijk bij De Koolputten.

Verwen jezelf!

Je kan in ons restaurant in het Waasland terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

RESERVEER JE TAFEL

Mogen we je af en toe
een digitale brief sturen?

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf je in op een nieuwsbrief naar keuze over
onze brasserie, eventlocatie, kunstforum, Bed & Breakfast, bar of gewoon allemaal!

{title}