Menu

Brasserie

Net dat tikkeltje meer

Je culinair verwennen met gastronomische gerechten en producten van topkwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Dat is wat wij je voorschotelen in onze brasserie in Waasmunster.

Haï

CHEF KOK

Leena

ZAALVERANTWOORDELIJKE

Niet zomaar een brasserie
in Waasmunster

Bij De Koolputten dompelen we je onder in een unieke atmosfeer. Je bevindt je op een historische site waar brasserie, B&B, expositieruimte en eventlocatie naadloos in elkaar overlopen. En het fenomenale uitzicht op de Durme en de Mirabrug doorheen de metershoge ramen krijg je er zomaar bovenop.

Dat complete plaatje vind je ook terug op je bord. Onze chef geeft zijn creatieve draai aan het klassieke brasseriemenu en tovert buitengewone gerechten op tafel die steeds betaalbaar blijven. In onze brasserie in Waasmunster kan echt iedereen genieten.

Begin alvast te watertanden

Neem je graag eerst een kijkje naar de menukaart voor je een tafel reserveert in onze brasserie?

Dat kan. Daar vind je naast voorgerechten, hoofdgerechten en desserts enkele uitgelichte specials en menu’s, zoals een lunchmenu, kidsmenu of eigen keuze. Onze chef-kok Haï Phan creëert samen met zijn team sublieme Europese gerechten met een verfijnde Aziatische toets.

Dankzij deze gastronomische specialiteiten en tal van andere troeven, is De Koolputten de geknipte locatie voor jouw lunch, diner, koffiepauze of cocktailavond. Bovendien leent ons restaurant in Waasmunster zich uitstekend voor vlotte zakenlunches of professionele meetings.

Onze troeven

Ben je glutenintolerant, veganist of vegetariër? Geen probleem, laat het ons weten als je reserveert of bestelt aan tafel.

Menukaart

BEKIJK HIER DE MENUKAART 

30 mei: Menu Hemelvaart

9 juni: Menu pinksteren

Naar aanleiding van de expo ‘De Lokroep van het water’ in ons hoofdhuis, serveren wij van 19 mei tot 4 augustus 2019 het streekgerecht bij uitstek: paling (in het groen of gebakken).

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

De foto’s van onze gerechten en onze prachtige locatie geven je ongetwijfeld zin om plaats te nemen aan een van de tafels in onze brasserie in Waasmunster.

Praktische info over onze brasserie in Waasmunster

  • Geniet tijdens zonnige dagen van een hapje en een drankje op ons terras.
  • We bevinden ons in de nabijheid van de E17 en hebben een ruime parking ter beschikking.
  • Online reserveren kan tot 8 personen. Reserveer telefonisch bij grotere groepen.
  • Lunch, diner, koffie, cocktails, zakenlunches, … Alles is mogelijk bij De Koolputten.
volg ons

/ #dekoolputtenbrasserie

Verwen jezelf!

Je kan in onze brasserie in Waasmunster terecht voor zowel privé etentjes als zakenlunches en je kan kiezen voor lunch, diner, koffie of cocktails.

Reserveer je tafel

Mogen we je af en toe
een digitale brief sturen?

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf je in op een nieuwsbrief naar keuze over
onze brasserie, eventlocatie, kunstforum, Bed & Breakfast, bar of gewoon allemaal!

{title}