Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Events

Elegante events in Waasmunster,
het hele jaar door

Trek je eropuit in het Waasland en ben je op zoek naar de leukste activiteiten? Of weet je even niet te wat te doen in Oost-Vlaanderen? Geen nood, op de veelzijdige site van De Koolputten valt er altijd wat te beleven. Dankzij ons breed gamma aan exclusieve events in Waasmunster kan jouw uitje in het Land van Waas gegarandeerd niet meer stuk!

Alles om te ontspannen bij De Koolputten

Wil je jouw trip naar het Waasland nog dat tikkeltje extra geven? Dan ben je bij De Koolputten aan het juiste adres. Wij organiseren regelmatig gezellige events in Waasmunster. Van culinaire tot artistieke evenementen, wij doen er álles aan om jou een onvergetelijke en unieke ervaring te bezorgen. Maar dat is niet alles. Op onze site boordevol geschiedenis kan je ook genieten van een luxe overnachting in onze 4-sterren B&B, gastronomisch etentje in ons restaurant, gratis tentoonstelling in onze expositieruimte óf feest in onze eventzaal.

 

Geen Evenementen

Geen seconde verveling in het Waasland

Genoten van onze evenementen? Ga dan zeker ook even de prachtige regio verkennen. Onze site is centraal gelegen op het kruispunt van Waasmunster, Hamme en Temse. Deze gemeentes, idyllisch gelegen aan de Mirabrug en de Durme rivier, op een boogscheut van Sint-Niklaas en Lokeren, zijn dé verborgen parels van het Waasland en daarmee zeker een bezoekje waard. Fietsen, wandelen of shoppen in deze spectaculaire streek? Je vindt sowieso een topactiviteit om jouw dag mee te vullen.

Hebben we jouw nieuwsgierigheid geprikkeld?

Da’s goed nieuws! Als je graag wil ontdekken hoe onze evenementenkalender eruitziet, houd dan zeker deze pagina in de gaten, volg ons op Facebook en Instagram en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wij staan alvast klaar om je met open armen te ontvangen.

Kom jij even langs naar een van onze events in Waasmunster?

Jij, je familie, vrienden en collega’s zijn van harte welkom! Heb je nog een vraag voor ons of wil je je graag inschrijven voor een evenement bij De Koolputten?

Laat het ons weten

{title}