Menu

Nieuws

Ontdek prachtige plekken
en originele activiteiten
in het Waasland

Aan de voet van de Mirabrug, aan de oevers van de Durme en aan de rand van uitgestrekte natuurgebieden ligt onze historische site De Koolputten. Op zoek naar zalige wandel- of fietsroutes of andere activiteiten in het Waasland? Onze idyllische ligging en de combinatie van restaurant, B&B, expositieruimte en eventlocatie maakt van ons de ideale plek voor een ontspannende minivakantie dicht bij huis.
Ook voor zakelijke uitjes zit je bij ons aan het juiste adres. Een vlotte zakenlunch, professionele vergadering of creatieve productvoorstelling? Alles is mogelijk.

Op deze pagina houden we je up-to-date van alle prachtige plekken en originele activiteiten hier in het Waasland die je te voet of met de fiets kan verkennen. We vertellen je over onze nieuwe tentoonstellingen en wat je geproefd moet hebben in ons restaurant. Of we geven je een blik achter de schermen van zakelijke evenementen.

Hou dus zeker deze pagina in de gaten, ontdek nóg meer over De Koolputten op onze Facebook-pagina en Instagram-account of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

{mnp_mark}De Lokroep van het water{/mnp_mark}

Onze expo leidt u langsheen de fictieve reis die de stoomboot La Durme dagelijks voer van de Durmekaai te Hamme via Tems…

{mnp_mark}Finissage ‘Modernisme’{/mnp_mark}

De finissage van onze expo over het Modernisme vond plaats op 28 april 2019.

{mnp_mark}Het Modernisme{/mnp_mark}

Het Modernisme, een schets van de avant-garde in de jaren twintig. Te bezoeken van 24 februari 2019 tot 28 april 2019.

{mnp_mark}Houtgeur{/mnp_mark}

Onze expo ‘Houtgeur’ liep van 3 juni 2018 tot 23 september 2018.

{title}