Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

De troeven

Stijlvol, heerlijk én gastronomisch tafelen
in restaurant De Koolputten in Waasmunster

Vertoeven op een authentieke locatie

Bij De Koolputten combineren we luxueuze B&B met kunstzinnige expositieruimte, inspirerende eventlocatie en gastronomisch restaurant op 1 originele locatie in Waasmunster. Onze historische site ademt nog steeds de authenticiteit van het voormalige steenkoolbedrijf dat we gereconstrueerd hebben tot een moderne locatie.

Ook Vlaanderen Vakantieland ontdekte onze authentieke locatie en nam ons op in hun aanbod van gastvrije logies.

We zijn gelegen vlak bij de E17, centraal in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent en op het kruispunt van Waasmunster, Hamme en Temse. Gemakkelijk bereikbaar én met uitzicht op de Durme, de Mirabrug en groene landschappen.

Het ideale meeting point voor als je files beu bent

Neem je op de E17 afslag 14 richting Hamme, dan rijd je na enkele minuten onze ruime parking op. Onze ligging is ideaal voor een meeting, conferentie, lezing, seminarie, teambuilding, workshop of productlancering. Midden in de driehoek tussen Antwerpen, Brussel en Gent heb je geen last van vervelende files.

Blijf gerust wat langer nagenieten

We nemen het je absoluut niet kwalijk als je nog wat wilt nagenieten. Integendeel, we nodigen je met plezier uit om te overnachten in onze sfeervolle B&B. Daar hebben we 6 luxueuze tweepersoonskamers en 2 ruime familiekamers ter beschikking, waarvan 1 familiekamer ingericht is voor mindervaliden. De volgende ochtend verwennen we je met een uitgebreid continentaal ontbijt.

Bed & Breakfast

De troeven

Organiseer je eigen evenement

De troeven

Ben je ook gek van onze gastronomische gerechten en voel je een klik met de atmosfeer in ons restaurant in Waasmunster? Bij De Koolputten kan je zelf een privéfeest of zakelijke bijeenkomst organiseren op onze ruime eventlocatie. Je kan bovendien ons team en onze chef inschakelen voor catering op topniveau.

Klaar voor een onvergetelijk etentje?

Neem alvast een kijkje naar onze menukaart en reserveer je tafel

RESERVEER HIER

{title}