Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Teambuilding

Originele teambuilding
met overnachting?
Team spirit ten top!

Wil je graag jouw team nog wat dichter bij elkaar brengen? Het groepsgevoel binnen je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Een gezellig bedrijfsfeest, creatief personeelsfeest of originele teambuilding met overnachting bij De Koolputten in Waasmunster is dé manier om dit waar te maken.

Een onvergetelijk bedrijfsevent
op unieke locatie

Bij De Koolputten denken we graag met je mee hoe we jouw bedrijfsevent vorm kunnen geven, volledig op maat van jouw wensen. Samen zorgen we ervoor dat jouw originele teambuilding met overnachting een waar succes wordt. Hoe we dat aanpakken?

Teambuilding

stijlvolle accommodatie
In onze eventzalen voor groepen tot max. 220 personen, kan je een leuke workshop of lezing organiseren. Je vindt er o.a. een beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en microfoon.

centrale, groene ligging
Onze site is gemakkelijk bereikbaar langs de E17, tussen Lokeren en Sint-Niklaas, maar ligt tegelijkertijd in het hartje van het Wase natuurlandschap. Parkeren kan op onze gratis parking voor 100 auto’s.

klantvriendelijke service
Wij ontvangen jouw medewerkers graag met koffie of aperitief en begeleiden jouw business event van A tot Z. Zo komt je team zeker niets tekort.

kwalitatieve catering
Onze getalenteerde chef verwent je met een overheerlijke, gastronomische lunch of diner. Glutenintolerant of vegetarisch? Wij creëren een menu op maat van jouw team.

Originele teambuilding mét overnachting organiseren?

Goed idee! Een overnachting op locatie is de perfecte afsluiter na een drukke teambuildingsdag met je collega’s. Of misschien maak je er wel meteen een teambuilding weekend van? Met onze 6 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers, is onze luxe 4-sterren B&B de geschikte verblijfplek voor groepen tot 20 personen. De volgende ochtend stomen we jou en je collega’s klaar voor de dag met een verkwikkend en uitgebreid ontbijtbuffet.

De activiteiten voor jouw personeelsfeest? Think outside the box

Mag jouw bedrijfsfeest wel eens wat meer zijn? Ga je écht voor een unieke ervaring? Dan is de keuze voor een originele teambuilding met overnachting in het mooie Waasland wellicht snel gemaakt. Ontspannend fietsen, proeven van streekproducten of op ontdekking gaan in kastelen, alles is mogelijk in deze prachtige regio.

Bij De Koolputten voegen we daar graag nog een paar extraatjes aan toe. Zo kan jouw team even rustig rondwandelen in onze lichtrijke expositieruimte of op onze weidse, historische site. Als je goed kijkt, kan je zelfs nog steeds de authenticiteit van de vroegere herberg en kolenhandel bespeuren.

Jouw bedrijfsuitje bij De Koolputten?

We zijn blij dat we er deel van kunnen uitmaken! Vertel ons gerust meer over jouw ideeën en plannen, wij gaan er graag mee aan de slag.

Meer info?

{title}