Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Lezing

Jouw lezing organiseren
op unieke locatie in het Waasland?

Zou je graag een lezing organiseren in een originele setting, op zo’n 30 minuutjes van Antwerpen en Gent? Op zoek naar de geschikte feest- of vergaderzaal voor jouw wetenschappelijke, literaire of humoristische voordracht? Op de klassevolle eventlocatie van De Koolputten in Waasmunster wordt jouw bijeenkomst gegarandeerd een onvergetelijke gebeurtenis.

Jouw luisterrijke lezing, in een betoverend natuurdecor

Hoe kan je een lezing organiseren die echt iédereen verrast en inspireert? De eerste stap is alvast het vinden van een bijzondere en stijlvolle eventlocatie. Bij De Koolputten in Waasmunster kan je één of meerdere van onze 4 elegante accommodaties reserveren voor jouw voordracht: onze feestzaal, bar, mezzanine of kunstgalerij. Deze laatste leent zich perfect als locatie voor jouw lezing dankzij de fascinerende en creatieve kunstwerken rondom. Wat we verder nog aanbieden:

Lezing
Lezing
  • ontvangst met koffie of aperitief en organisatie van aangename business breaks
  • catering met gastronomische specialiteiten uit onze keuken of gerechten op maat
  • handige voorzieningen: een kindvriendelijke speeltuin, gratis parking voor 100 wagens
  • diverse faciliteiten in de vergaderzalen: beamer en projectiescherm, microfoon, geluidsinstallatie, vestiaire, gratis wifi

Op deze voordelen mag je uiteraard ook rekenen tijdens een ander business event op onze site, zoals een vergadering, congres, seminarie, workshop, productlancering of teambuilding.

En er is meer

Bij De Koolputten bieden we je niet enkel een bijzondere ontmoetingsplaats en ultieme locatie om jouw lezing te organiseren, maar leggen we jouw genodigden ook graag in de watten. Ze kunnen o.a. naar hartenlust genieten van een:

Jouw lezing organiseren op een exclusieve eventlocatie?

Bij De Koolputten denken we graag met je mee hoe we jouw evenement vorm kunnen geven op onze site in Waasmunster.
Vertel je ons even hoe jouw ideale lezing eruitziet?

Contacteer ons

{title}