Datum: 01/05/2024 - 10/05/2024
-Tijdstip: 12:00 - 14:00
MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
2 Amuses van de chef
Voorgerecht / Hoofdgerecht
Water
49
Dessert
SUPPLEMENT 10
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
Op 24 en 25 april is er uitzonderlijk GEEN lunchmenu omwille van een evenement.
LUNCHMENU
1/5, 2/5 en 3/5
LUNCHMENU OOK OP WOENSDAG
ASPERGE “FLAMANDE”
hoeve ei – grijze garnaal – peterselie
—–
KREEFT “OOSTERSCHELDE”
coppa – risotto – bouillabaise
—–
PLUMA “IBERICO”
aubergine – jonge wortel – morilles
—–
AARDBEI “GARIGUETTE”
munt – citrus – vanille ijs
LUNCHMENU
8/5, 9/5 en 10/5
LUNCHMENU OOK OP WOENSDAG
GRIJZE GARNAAL “ZEEBRUGGE”
karnemelkstampers – gepocheerd ei – waterkers
—–
KALF “ZWEZERIK”
doperwt – asperge – morilles
—–
KABELJAUW “NOORDZEE”
Ratte aardappel – Noordzeekrab – jus crustacé
—–
CHEESECAKE “DE KOOLPUTTEN”
kers – dulce de leche – limoen