Datum: 01/02/2023 - 24/02/2023
-Tijdstip: 12:00 - 14:00
MARKTMENU
CARTE BLANCHE
(enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)
2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
45
SUPPLEMENT
Dessert
10
Op woensdag en donderdagavond bieden we u de gelegenheid
om de “Carte Blanche menu” te komen proeven (voorgerecht + hoofdgerecht)
50
Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.
1 – 3 Februari
ZEEBARBEEL “CEVICHE”
tapioca – aji amorillo – passievrucht
——–
FILET PUR “WEST-VLAAMS ROOD”
zwarte look – hooi – pommes fondant
——–
MOULLEUX AU CHOCOLAT
8 – 10 Februari
ZEEUWSE PLATTE 6/0 “AU CHAMPAGNE”
polderaardappel – selder – gerookte Oosterschelde paling
——–
MENAPISCH VARKEN “DIERENDONCK”
boerekool – aardpeer – ratte du toquet
——-
EQUADOR 47%
rode bes – yuzu
15 – 17 Februari
COQUILLE “DIEPPE”
Shii-take – foie gras – plankton
———
KALFSLENDE “CORREZE”
zoete aardappel – prei – knolselder
——–
CHEESECAKE
22 – 24 Februari
ZWARTE TRUFFEL
buratta – traag gegaarde dooier
——–
ZEEBRUGSE VISSOEP
zeeduivel – schelpen – rouille
——–
TIRAMISU