Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Restaurant: lunch menu

Datum: 01/02/2023 - 24/02/2023

-

Tijdstip: 12:00 - 14:00

MARKTMENU
CARTE BLANCHE

(enkel woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag – niet op feestdagen)

2 Amuses van de chef
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Water
45

SUPPLEMENT
Dessert
10

Op woensdag en donderdagavond bieden we u de gelegenheid
om de Carte Blanche menu te komen proeven (voorgerecht + hoofdgerecht)
50

Heeft u specifieke wensen (allergieën), dan verzorgen wij graag voor u een aanpassing.
Gelieve dit wel op voorhand te laten weten anders dienen wij een supplement (10) aan te rekenen.


1 – 3 Februari

ZEEBARBEEL “CEVICHE”
tapioca – aji amorillo – passievrucht
——–
FILET PUR “WEST-VLAAMS ROOD”
zwarte look – hooi – pommes fondant
——–
MOULLEUX AU CHOCOLAT

8 – 10 Februari

ZEEUWSE PLATTE 6/0 “AU CHAMPAGNE”
polderaardappel – selder – gerookte Oosterschelde paling
——–
MENAPISCH VARKEN “DIERENDONCK”
boerekool – aardpeer – ratte du toquet
——-
EQUADOR 47%
rode bes – yuzu

15 – 17 Februari

COQUILLE “DIEPPE”
Shii-take – foie gras – plankton
———
KALFSLENDE “CORREZE”
zoete aardappel – prei – knolselder
——–
CHEESECAKE

22 – 24 Februari

ZWARTE TRUFFEL
buratta – traag gegaarde dooier
——–
ZEEBRUGSE VISSOEP
zeeduivel – schelpen – rouille
——–
TIRAMISU

{title}