Datum: 25/12/2022
-Tijdstip: 12:00 - 17:00
KERSTMENU
25 december 2022
Aperitief
3 amuses van de chef
5 of 6* gangen diner
ZEEDUIVEL “GRAVAD LAX”
zeesla – red meat radish – cevenne ui
COQUILLE ”NOORWEGEN”
aardpeer – dashi
extra 10g Royal Belgian Caviar “Oscietra” 20
FAZANT “FINE CHAMPAGNE”
trompet de la mort – ganzenlever – zwarte truffel
*EUROPESE KREEFT “MAFALDINE”
pecorino – schorseneer – Iberico bellota
WILDSTOOFPOT
najaarsgroeten – pomme dauphine
EQUADOR 47% “VAN DENDER”
kastanje – konatsu – Japanse whiskey
Koffie met versnaperingen
€ 105,00 per persoon voor 5 gangen
€ 115,00 per persoon voor 6 gangen
KAAS SELECTIE “VAN TRICHT & ZN”
(Kaas ipv dessert €7 / kaas als supplement €16)