Menu
De Koolputten - Brasserie - Feestzaal - Expo - B&B - Bar

Nieuws

Finissage ‘Het volle gewicht van steen’

Ondanks de coronamaatregelen vonden vele bezoekers hun weg naar deze tijdelijke tentoonstelling met het werk van vier hedendaagse beeldhouwers die de definitie van pure eenvoud van de vormen het ambachtelijk werkproces in al haar helderheid als een sleutelbegrip in hun oeuvre hanteren. Ook het bezoek aan het atelier van Jef Mouton was een schot in de roos, zodat wij kunnen besluiten dat deze thematische presentatie succesvol was.

Wie de tentoonstelling nog wil zien, kan dit weekend nog terecht. Zondagnamiddag, 29 augustus, sluiten wij de deuren om 17 uur en wordt deze tentoonstelling verwezen naar ons archiefoverzicht. De vier kunstenaars (Paul Perneel, Johan Parmentier, Jef Mouton en Jeroen Vercruysse) zullen aanwezig zijn voor een laatste babbel.
Als neerslag van deze expositie bieden wij kunstcahier nr 10 aan. De leden van De Vrienden van het Kunstforum kunnen deze catalogus afhalen tijdens deze finissage. Niet-leden kunnen zich het boekje aanschaffen tegen de democratische prijs van € 10. U bent van harte welkom tussen 14 en 17 uur.

Finissage ‘Het volle gewicht van steen’
Finissage ‘Het volle gewicht van steen’
{title}