Bed & breakfast

Reserveer nu of rechtstreeks op het nummer 052 50 60 65.

Onze kamers & faciliteiten

De Koolputten beschikt over 6 standaardkamers met een dubbel kingsize bed en bureau en 2 familiekamers met dubbel kingsize bed, bureau en twee enkele bedden. De badkamers bevatten douche en lavabo en zijn voorzien van handdoeken en haardroger. Elke kamer heeft een minibar, televisie en airconditioning.

De Koolputten Bed & Breakfast Kamer

De Koolputten Super Speeltuin

Tevens is er een uitnodigend gemeenschappelijk salon met open haard en televisie. Voor de kinderen is er een superspeeltuin. In alle kamers en de gemeenschappelijke delen is gratis WI-FI beschikbaar.

Ontbijt met uniek uitzicht

Uitbaters Jan en Luc verwelkomen u ’s ochtends met een vers ontbijt in buffetvorm. In een hartelijk en ongedwongen decor met uniek uitzicht op de rivier kan u zich tegoed doen aan koffie en thee, vers fruitsap, pistolets en sneetjes brood met bijhorend beleg en eitjes. Tijdens het weekend kan u ook genieten van ontbijt met bubbels.

De Koolputten Bed & Breakfast Ontbijt

De Koolputten Restaurant

De Koolputten beschikt over een stijlvol restaurant en café (met aangenaam zonneterras). U kan bij ons dan ook terecht voor lunch en diner of een koffie of cocktail.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt of heeft u nog vragen, aarzel niet ons te contacteren.
E-mail jan@dekoolputten.be of bel +32 486 29 94 27.